Verzending

Verwerkingstijd / levertijd bestelling

De verwerkingstijd van de order kun je op de productpagina terugvinden en dit hangt af of het artikel direct uit voorraad leverbaar is bij ons of onze leverancier. Veelal wordt de order binnen enkele dagen verwerkt. Na verwerking van de order sturen wij een track en trace link toe zodat je op de hoogte bent dat de verzending onderweg is.

Vervoerders voor verzending

Voor de verzending van je order maken wij gebruik van verschillende vervoerders. Waaronder PostNL, DPD en Transmission. Welke vervoerder er ingezet wordt hangt af van het gewicht en de grootte van het pakket wat verzonden wordt.

Verzendkosten

De verzendkosten van een order worden berekend op basis van het gewicht. Wij rekenen verzendkosten door aan jouw als klant om twee redenen. Allereerst omdat we binnen de webwinkelbranche veel terug zien het milieu belast wordt door de hoge hoeveelheid van verzendingen. Wanneer orders gratis verzonden en geretourneerd kunnen worden geeft dit een dusdanig lage drempel die zodoende het milieu belast is de huidige ervaring. Ten tweede zijn onze producten scherp geprijsd zodat je hier jouw voordeel uit zal halen. We vinden het belangrijk om kwalitatieve producten scherp geprijsd te kunnen leveren, echter ontkomen we er zodoende niet aan om verzendkosten in rekening te brengen.